søndag 13. desember 2009

Mysteriet oppklart

I 14 dager har jeg lett etter de røde glassenglene mine som vi fikk til jul for 2 år siden. Jeg har lett i ALLE skuffer og skap som finnes i dette huset. Jeg har lett i alle bokser, esker og kurver. I annen etasje og i kjelleren. You name it...

Har spurt om mannen min har sett de, men han kan ikke engang huske vi har hatt noen røde engler. Jeg har forklart, gestikulert og beskrevet de med store ord i minste detalj. Men nei, han husker fortsatt ingen engler. Jeg har nesten blitt overtalt til å tro at de ikke finnes og at jeg nærmest var senil. SENIL!

I dag dukket heldigvis englene opp og jeg ble frifunnet. Har lett i kjelleren flere ganger, men ikke akkurat i DEN esken som, til opplysning, lå under det gamle leketeppet. Innholdet i esken forøvrig samsvarte ikke akkurat med juleengler, så der sviktet logikken.

Englene er funnet og alle er happy.


Den stjernelampa i bakgrunnen kjøpte jeg i går. Har lett etter en sånn, men har bare funnet med rød stjerne. Endelig fant jeg den i hvit. Den er veldig dekorativ og julete og blir et fast innslag i heimen heretter.

For et par uker siden kjøpte jeg en lysgardin med stjerner, men de hadde et veldig glorete lys. Blått og kjølig. Passet ikke i stua syntes jeg. Derfor kjøpte jeg en flott stjerne å ha der istedet. Det passet mye bedre. Elsker den nye stjerna. Den gir et mye mykere og varmere lys.

FØRETTER2 kommentarer:

Stine sa...

Haha, godt mysteriet ble løst :)

Mona Christin sa...

Det var det, for jeg har en tendens til å irritere meg over å være så distré og surrete. Spesielt når mannen min påstår at de ikke eksisterer. Men jeg vet hva jeg har, bare ikke alltid hvor.

Takk for kommentar. Du har en nydelig blogg, Stine.

Klem Mona Christin ♥