mandag 25. januar 2010

Evolusjon

Denne helgen har vi vært i Oslo med jobben (15 stk) på et forsinket julebord. Vi var på Latter på Aker Brygge for å se Dagfinn Lyngbø i Evolusjon, en meget vinglete og lealøs komiker. Jeg spør meg selv om han er riktig skrudd sammen. Dessverre ble vi litt forsinket i bussen, og kom ca 15 min inn i showet. Ja, det var flaut.Showet var greit. Noe nytt og noe gammelt. Men fikk oss en god latter fra tid til annen, så bortkastet var det ikke. Etter showet skulle vi spise på restauranten i annen etg, men med over en halvtime å vente på bordet rakk vi en lang visitt både utendørs og på toalettet. Og jentetreff på toalettet kan jo by på det meste, alt fra latter, sminking, sladder til posering. (Takk, Cornelia ☺)På restauranten fikk vi servert 3 retters middag.

Forrett: Gresskar og squash suppe med kamskjell.
Hovedrett: Indrefilet av okse, kokkens grønnsaker og franske nypoteter.
Dessert: Brownie med is

Glemte dessverre å ta bilder av maten, men interiøret fikk jeg med meg i korte trekk. Jeg la spesielt merke til taklampene. Store lysekroner og noen merkelige "parasollamper". Men det passet godt sammen i et lokale som virkelig hadde takhøyde. Stilig med oppussede industrilokaler i tegl og mur og store buede vinduer med ruter.Og en stor vinavdeling.Takker kjære♥ kollegaer for en fin lørdagskveld i hovedstaden.
Dere er en hærlig gjeng.

6 kommentarer:

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei ♥
Høres ut som du har hatt en fin helg! :-) Hyggelig med slike turer. Skulle ønske vi bodde nærmere hovedsatden slik at vi kunne få med oss slike forestillinger. Selv om det er mye bra i Trondhiem også da :-)

Håper du får en flott uke! Her skal vi puppe til den store gullmedalje for å få opp produksjonen på melken!

Godklem J♥

Hverdagslykke sa...

Hei=)

Så fin side du har, her var det masse inspirasjon=) Også fant jeg linken til Lise sin side her, utrolig spennende å lese om opplevelsene hennes i Malawi! Vi gikk på spanskkurs sammen vi=)

Klem Lise

Hjemmefruen sa...

Evolusjon var artig ja, men som du sier - noe gammel - noe nytt. Godt med slike turer innimellom....

Jeg var flinkere til å være "slik" sosial da vi bodde i Oslo, men det kan jo ha sammenheng med frøken S på 6 mnd-er også da:-)

ha en fin kveld

klem

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei!
Så herlig med Oslo tur:)

I dag har jeg vært i den siste butikken som jeg vet hadde bokstaver, men der og manglet de E..Hva er det med den bokstaven æ? Men kom netopp over ei som har sånne bokstaver som har interiørutikk og sender. Kan du ikke høre med henne?

Bloggen hennes heter:

http://anemoneblomster.blogspot.com/

Mange klemmer fra
Lottis:)

HønePøne sa...

Høres ut som om dere har hatt en kjempefin kveld! :)
Veldig kjekt å gjøre slikt innemellom.
Ønsker deg en super tirsdag!

LykkeLise sa...

Hei igjen=)

Ja hyggelig med flere fra Fr.stad:) Vi får holde sammen...hehe...særlig når FFK spiller;)

Ha en fiin tirsdag:)

Klem