fredag 8. januar 2010

I en smal gang...

...er det ikke plass til store møblementet. Derfor har vi valgt å holde den helt "ren" med kun gulvtepper og bilder på veggen. På motsatt side er det en trappevegg.

På bildeveggen har vi i hovedsak hengt opp bilder av våre egne barn, samt et lite knippe av nevøer og nieser. Koselig å vise at vi setter pris på de også.Har kun brukt IKEA sine "Ribba" rammer i hvitt, sort og bjørk. De er fine både med og uten passerpartout.Det er litt stas for jentene å se bilder av seg selv under oppveksten på veggen. Og den er moro å vise besøkende også.

Ha en feiende flott helg

9 kommentarer:

Lottas Himmelrom sa...

Ah stilig. Skal også lage en bildevegg her etterhvert:) Ja nå har jeg flyttet nærmere Østfold igjen, men går liksom an å dra dit uten å planlegge noe veldig;) Trodde det skulle komme Okea ved Nprdby eller noe jeg, Svenskegrensa asa.

Så du blogger med Kristin. Hun vet jeg hvem er. Søs til en gammel venninde Katrine;)

Bokstavene er kjøpt på Ski, men har sett de på Dorothea også(Vinterbro,Mosseporten) Hvis du vil kan jeg godt kjøpe og sende til deg om jeg finner det du skal ha. De kostet 15 eller 19 kr stk.
Mange fredags..nei lørdagsklemmer fra Lottis:)

Lottas Himmelrom sa...

*Ikea
*Nordby

Lise sa...

Så stilig, Mona. Jeg har mang en gang tenk samme tanken selv - får bare ikke ut finger'n og får gjort det jeg da. Der har du meg, hihi. Kanskje jeg kan bli inspirert av deg å få til både det ene og det andre etter hvert. Ren inspirasjon å titte innom bloggen din for tida :)

Mona Christin sa...

Takk for det, Lise (rødme). Men igjen blir jeg veldig inspirert av de andre bloggene jeg følger, så egentlig bør jeg sende takken videre.

Ha en fin helg selvom gradestokken har bikket 20 minus. Men om en uke er du i deilige og varme omgivelser. Blir rent misunnelig.

jannes hobbykrok sa...

Flotte bider,og flott blogg!Alltid gøy å titte innom!
Janne

SavanneTreet sa...

Hei hei!! Tusen takk for at du vil være md på våres giveaway!! Så herlig blogg du har!! Klem M

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei!
Så fin bildevegg! :-) Ja, dette er en prøvelse, men må bare prøve å gjøre det beste ut av det.

Jeg har noen tanker om fødsel, da jeg har brukt akupunktur gjennom hele svangerskapet ønsker jeg det. Kroppen min er reagerer veldig positivt på det, og badekar/vann er noe jeg ønsker! Ellers så går vi inn i dette med blanke ark, klarer jeg med uten epidural er jo det kjempefint, men om vi ser det drøyer ut og i samråd med jordmor finner ut at epidural hadde vært noe så takker jeg ja til det.

Men mest av alt ønsker jeg å ta ting som de kommer, og prøve å gjøre det beste ut av det!

Håper du får en fin dag!
Klem

HønePøne sa...

Bildevegg er så fint!
Det har jeg lyst på også, men så var det disse bildene på pc'en da... ;) Bør virkelig begynne å fremkalle noen snart!
Ønsker deg en fin søndagskveld :)
Madeleine

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så hyggelig at du blir med på give away! :)

Fint med bildevegg - har planer om en i trappen, når vi kommer så langt at den blir ferdig. ;P

Ha en god kveld!!

Vibeke :)