tirsdag 2. februar 2010

Til opplysning

Fra tid til annen dukker det opp fotballogoer i min linkwithin. Det vil jeg forklare grunnen til.

Det er ingen hemmelighet at jeg er lokalpatriot og derfor er jeg også en ekte FFK-supporter (som dessverre møtte "overmakten" i fjor høst). Inntil da hadde jeg min egen kamprapport her på bloggen hvor jeg "analyserte" motstanderen og mitt FFK foran hver kamp. Jeg følte meg forpliktet til å plukke opp hansken til en annen blogger som tidligere hadde denne "jobben". Derfor disse logoene. Jeg har i ettertid slettet alle fotballinnlegg, men logoene har ikke blitt slettet fra linkwithin.

Dette er egentlig ingen ren interiørblogg, men har blitt det de siste månedene etter inspirasjon fra dere andre interiørbloggere, noe jeg er takknemmelig for. Men merker at temaer går litt i bølgedaler. Derfor har jeg heller ikke blitt medlem av NIB, fordi jeg er usikker på om jeg klarer å opprettholde de krav som stilles.

Til slutt vil jeg takke Elisabeth's Hus som satte meg på idèen om å kjøpe ny lampe i gangen. Jeg falt med en gang for denne flotte lysekronen og at på til på salg. I like...

(Foto: Skeidar)

5 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Å den var både tøff og lekker på samme tid. Det liker jeg!
Tusen takk for hyggelig ord på innlegget mitt i dag. Nå har jeg blogget i fire måneder og opplever at form, uttrykk og innhold har begynt å falle litt på plass. Men, det blir nok justeringer etterhvert, slik som hos de fleste andre her inne. Det er morsomt å se personlighetene til de forskjellige bloggerne skinne igjennom sidene.

Ønsker deg en koselig tirsdagskveld, Mona Christin!

Klem fra
Anette Willemine

ELIN sa...

Hei, tusen takk for hyggelige kommentarer på bloggen min. Synes det er flott at bloggene kan være litt personlige, og inneholde litt forskjellig jeg. Lampen du viste var forestten lekker :) Klem fra Elin

Lima sa...

Hei på deg, og takk for koselig kommentar. Det går litt i rykk og napp for meg om dagen, tiden strekker ikke helt til. Men deilig å få sett i gjennom mine favorittblogger, blir alltid så glad da:)
Fruene var helt toppers, kosa meg skikkelig. Men sant som du sier, var ikke så mye jeg husket fra forrige sesongslutt.
Gleder meg til neste tirsdag alt!
Utrolig lekker lampe du har fått deg og, fikk veldig lyst på en sånn selv jeg! Mulig jeg må ta meg en titt på Skeidar..
Håper du får en strålende uke Mona Christin, så treffes vi i bloggverdenen og kanskje i levende live i butikken en dag?
Klem fra Linda Mari

Monja Therese sa...

hei kjære mona...så lekker lampe du har fått deg, den var nydelig....sukk, jeg vil også ha en slik....;)kanskje jeg hermer.....:)Lekkert service du hadde funnet fram også...og veldig enig at det må stå i et skap hvor man kan se det...så godt du ryddet plass til det:) Spiller jo ingen rolle hvilken verdi det har på markedet, det viktigste er at det har verdi for deg...lekkert var det nå...♥

Fine ting du hadde fått deg på IKEA også...og den lykten var jo et kupp...den blir nice vet du....:)til sommeren....og snill, god og raus kollega du har♥ da er det ikke noe problem å gå på jobb, når du deler hverdagen med slike mennesker..

Trist å lese at din tante var gått bort....livet tar ofte en annen vending enn det man tror, tenker og håper....hun kunne jo hatt mange gode år til foran seg, og bli knapt 70 år, er fortsatt litt i knappeste laget synes jeg...iallefall når man var som din tante sprek og oppegående....et dødsfall som kommer brått på er alltid et sjokk. Min kjære mormor døde da hun var tidlig i 60 årene på ferie,hun og bestfar var i sydlligere strøk, satt og koset seg med middag(de hadde bryllupsdag) da sprakk hovedpulsåren, og livet stod ikke til å redde. Bestefar måtte reise hjem uten sin kone...og jeg fikk min kjære mormor hjem i kiste på Gardermoen....tror jeg i grunn aldri kommer over den der. Jeg hadde et veldig nært forhold til henne....hun var så ung og sprek for alderen...jeg følte hun nærmest var udødelig. Men ingen er jo det...

Ha en fin dag♥klemmer fra Monja

Hjemmefruen sa...

Stakk innom for å si at pakken ankom Gudbrandsdalen i dag - tusen takk. Tingene har funnet sin plass i heimen:-) Kjempekoselig å få pakke i posten!

Den lysekronen var kjempeelegant.

Klem