lørdag 3. april 2010

Daffedress

Det er jo så populært med disse daffedressene om dagen. Spesielt til barn og unge. Det finnes mange varianter på markedet, fra de billigste til 499,-, til de dyreste til 1499,-.

Jentene har mast om å få en sånn hver og på tirsdag dro vi til WOW og kjøpte. En turkis og en grå. Hælle måne, sier jeg bare. De var jo såååå store og kunne fint passet til en voksen, selv den minste str. Men har man lovet noe så kan man jo ikke trekke det tilbake.

Endelig hjemme var det bare å hive av seg klærne og tre inn i en sekk av en dress. Jeg måtte gjøre det klinkende klart at dette var en inne-/hjemmedress, for jeg vil ikke vise verden hva i all verden jeg kler opp barna mine i.

Her ser dere mine to Teletubbies, Lala ☺ og Poo ☺.19 kommentarer:

Monja Therese sa...

Hei♥

tusen takk for alle fine kommenatarer på bloggen min, føler jeg står i kommentar gjeld til mange nå, det baller seg litt på, men den tiden, den strekker ikke alltid til,er ikke alltid jeg får lest alle bloggene jeg følger hver dag engang...det går i rykk og napp...men,bloggsamvittigheten er ikke god...men, regner med,og håper at folk forstår..jeg blogger jo for min egen del..at noen titter innom,og finner bloggen min oki å lese er bare en bonus:) Bryr meg igrunn ikke om telleren,eller hvor mange treff jeg har hatt...greia er at jeg får liret av meg det jeg tenker(innen visse rammer;)og får brukt bildene mine...

Men, koser meg når kvelden kommer med andre sine blogger, men er så lett å hoppe videre uten å legge igjen kommentar..uff, jeg må skjerpe meg...:) Nydelig små teletubbies du har;)kan tenke meg det er stas..selvom jeg ikke har noen planer om å skaffe meg en slik en...haha...

imorgen skal jeg og min kjære til Gamlebyen...vet du om det er noe som har åpnet???spisesteder...butikker osv, hvis ikke spiller ikke det noen rolle, kos med turen bare...håper på sol:)

klemmer fra MOnja

Birgitte sa...

Sikke nogle fine dress :-)
Kigger bare lige hurtig forbi her til aften for at ønske en fortsat god påske.
Klem, Birgitte

RoseSommer sa...

Ønsker meg også en sånn dress!!! Er det vekt- og aldersgrense for slike?? Skjønner godt du ikke vil vise omverdenen at du kler ungene dine i slikt. Så du burde for eksempel ikke vise bilder av dem på internett, eller noe.....:o)

Bare tuller, det blir nok en sånn dress på meg etterhvert, når jeg bare finner ut hvor jeg får tak i en billig utgave i bomull i voksenstørrelse.
Fortsatt god påske til deg og dine. Misunnelig hilsen fra meg.

Lottas Himmelrom sa...

Hihi.Så herlige dresser. Tror jeg skal ha meg en sånn sjæl jeg asa.. Hihi:) Ha en fin kveld:)Klemmer
Ps.Søte jenter du har:)

Potrinas Potlerier sa...

Hihihi, så søte de er!! Sikkert gode dresser, men jeg forstår hva du mener...

Når jeg ser studenter på BI går med sånne syns jeg det har gått litt langt.. hehe

Klem

Beate sa...

herlige kosedresser!

har faktisk sett voksne damer på bytur i slike dresser!!!

ønsker deg en herlig lørdagskveld

klem beate

Størstepia sa...

De var jo vakre da!!! WOW er jo superkult for barna idag også da, jentene i klassen min går omtrent BARE i det!!!
Men disse onepiecen'e er deilige for oss voksne også de, men syns jeg så ut som en potetsekk da jeg prøvde en heromdagen, hihi...
Ellers har jeg sett mange ungdommer i bakken her, men bare en slik onepiece dress. Jeg håper for guds skyld de har noe varmt under...

Ha en flott påske videre!
Klem fra størstepia

FruLisa sa...

Ser nokså fantastiske ut de dressene, til hjemmebruk! Søte jenter:-)

Klem

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Hei, skjønne!
Ser ut til at du koser deg med påske sammen med daffedressprinsessene dine! :) Hun minste prinsessa di så ikke spesielt glad ut for å bli avbildet i den nye outfit'en! Hehe! Søte de er, da :)

Jeg er sååååå lite flink til å legge igjen kommentarer for tiden, tiden strekker ikke til! Med en 1 åring i hus blir det ikke mye tid til blogging og det som hører med! Hehe! Håper å komme sterkere tilbake ;)

Jeg krysser fingrene for at vi får samme vær som i dag i lang tid fremover (men de har visst meldt regn til i morgen...?)
Ha en fortsatt nydelig påske!

Klem!

PS: skal du på bloggtreff hos Kristin 22. april?

Hege sa...

Synes de var søte jeg da :o)
Så de hadde tilbud på WOW her også...ta 2 betal for 1.

Hege

Evige Ting sa...

Så fine da! Jeg skal ha Bula sin vossatass til mine! Tenk kor deilig å daffe rundt i den i vår da!

KlemE

Drømmeskyen sa...

Guri, de er så kule de dressene! Har en hel kosedress selv og synes den er så deilig♥ Har lyst å kjøpe en til hver av ungene også. Koster de på på bildet 499kr?

Ha en kjempefin dag!:)

Klem fra Hilde

Lykkelig som liten.. sa...

Hei hei :)

De ser jo bare helt nydelige ut de dressene da :)
Har skikkelig lyst på en selv ;) hihi

Må si gratulerer også:)
Du vant min Lilla Give Away:)
Håper du liker gaven som kommer i posten :)

Men da må du sende meg en mail med adresse til tinanoraa@gmail.com
Merk den gjerne med Lilla Give Away:)

Ønsker deg en forsatt flott påske, nyt den med venner og familie:)
Klem Tina

Frk:Twil sa...

Hehe..!
Det så jo ut som to veldig stolte teletubbiser da;-)
Men skjønner at mor mener at dette er innedress.. Har sett de som fyker rundt i de dressene, 14nr for store - ikke akkurat lekkert nei!

stina sa...

Så fine dresser!!! Hvor er WOW?...
Sånn vil jeg ha,inne,ute og på båttur.....
Ser du har forandra på bloggen din,fin pekeblomst du har..prøvde å laste ned men fikk ikke til da....Klem og ses på jobb(100%he he

Anonym sa...

Jeg bare elsker de kosedressene fra WOW. : ) Har akkurat bestilt, slik at jeg får den i morgen. Nesten utsolgt overalt! Men heldigvis fikk jeg tak i en da. Men jeg tenkte.. Hvilken str. har den største av jentene? Siden du sa de var store i størrelsen, begynte jeg å lure litt på hvilken størrelse jeg skulle ta!

Hilsen Jente14år.

Mona Christin sa...

Hei Jente 14 år.

Min eldste jente har str xs og den er diger... Værre enn en sægger. Minstemann har xxxs og den kunne passet perfekt til størstemann.

Lykke til. Håper du finner din str.

Klem Mona C

Anonym sa...

Takk for svar!

Ja, jeg har nok funnet min str. Jeg får desverre ikke prøvd den da, fordi mamma kjøper den med til meg, så da får jeg den om ca. 1 og en halv time nå.. Gleder meg! Spennende, spennende. : ) Min er nok ikke kanskje like fin som barna dine sine. Men den er grå med rosa glidelås og noe på ryggen, så jeg satser på at den er fin^^) Vet du om de er myke i stoffet og gode å ha på seg eller?: )

-Jente 14år-

Benjamin sa...

her vi bor kaller vi det bondeknøldress men det er med dialekta