torsdag 24. juni 2010

Utfordring

For en tid tilbake fikk jeg en utfordring av Størstepias Bekjennelser og Rosesommer. Den gikk ut på å legge ut det 10. bildet jeg postet på bloggen.


Først må jeg bare forklare noe. Jeg har blogget siden høsten 2006 og den gang blogget jeg bare om vissvass. Bildene jeg la ut lånte jeg via Google. Vi var 5-6 jenter som hadde hver vår blogg og den brukte vi som en oppmuntring i hverdagen eller la ut humoristiske bilder, favorittsanger fra YouTube eller fra hverdagen generelt. Siden den gang har bloggen blitt så mye mer og jeg bruker stadig mer tid på blogging. Derfor velger jeg det 10. bildet fra da jeg ble "seriøs", sånn ca i desembermåned 2009.


Ja, nå er riktignok dette bildet også lånt (fra Tine), men likevel blir det riktig å bruke det. Nå er stort sett alle bilder tatt av meg og jeg ser nå at det er mye artigere å selv være den kreative. Dette bildet er fra mitt første innlegg om smoothie som du kan lese her

Utfordringen skal gis videre, men jeg har vært trofast ved alle andre awards/utfordringer og velger å stå over denne gangen. Håper det er i orden, jenter.

Smoothie er fortsatt en favoritt hos meg.

♥♣§♫•*~♥♫~☻♥

4 kommentarer:

Frk:Twil sa...

<>
Friskt, godt og ikke minst et sunt alternativ, nammmm!

Klemmer

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hei! :)

Hylla ble kjøpt på Ellos, men det er lenge siden så jeg tror dessverre ikke den finnes mer. Men du kan jo sjekke under hus og hjem. ;)

God helg!!

Vibeke :)

Vibeke / Mammas Hus sa...

http://www.ellos.no/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=29468&productId=185298&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

Den er kommet inn igjen ;)

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Morsomt med slike utfordringer:) Du har jammen blogga leeenge:)
Herleg dei tinga du har spraya under her! Vart nydelege dei telysholderane:)
Tusen takk for kosleg helsing hos meg, eg blir så glaaad!:))
Ha ein nydeleg kveld!
Klem:)