søndag 25. juli 2010

Mer fra DK

Jeg blir visst aldri ferdig med å vise hva jeg kjøpte i DK, jeg. Men da har jeg iallefall en unnskyldning for å skrive et innlegg. Skjer ikke så mye i livet akkurat nå. Jobber, rydder, blogger osv. Ikke noe spennende.


Bare måtte ha disse fugleburlyktene. Dere vet jo meg og lykter. Jeg er jo den store lyktomanen. Og siden det "alltid" er salg i DK, kostet disse ikke mer enn kr 30,- pr stk og jeg fant de hos Bahne. Welcome-skiltet fant jeg til en tier i en liten interiørbutikk i Nykøbing F. Nå henger det på utsiden av lekestua.


Serviettene var også veldig søte med rosemønster i lyse pasteller. Har planer for disse, men det kommer jeg tilbake til ved en senere anledning.


Alt trenger ikke koste noe og konglene fant jeg på veien hjem til hytta etter en liten spasertur. De var så fine og store. Tror ikke jeg har sett så store her hjemme. Litt usikker, men en skal vel egentlig ikke ta med ting som kan medføre smitte på norsk fauna og flora. Jeg er sikkert ikke den første, men jeg forsikret meg om at alt av insekter ble igjen der de hører til. Disse blir fine til jul, tenkte jeg.

Ha en fin søndag.


13 kommentarer:

RoseSommer sa...

Lyktene var fine. Og så billige!
Ha en fortsatt fin hverdag. (Ref. rydding, jobbing, blogging.)
Blir litt sjuk på å komme en tur til DK når jeg leser og ser slike koselige ting. Det ER jo deilig i Danmark. Har noe familie på tur der nå, så vi får vel snart rapport fra Skagen, tenker jeg.

Potrinas Potlerier sa...

Oj, så mye fint du har kjøpt!! De fugleburene var råflotte :)

Takk for koselige ord hos meg!

Klem

Beate sa...

najs!!!

ønsker deg en fin kveld

klem beate

Anette Willemine sa...

Elsker den farven! Så masse fint du har fått med deg hjem. Jeg har en tendens til å ha med meg for mye ("stæsh" som min bedre halvdel kaller det) hjem fra Danmark. Han har familie der, så det er lett å bli fristet. :o)

Sommerklem,
Anette Willemine

Fiolkransen sa...

Så koselige ting du fant. Lyktene var jo kjempelekre.. Enig med deg.. alt behøver ikke koste noe..mange ting å finne i naturen som er fint å pynte med:)

Takk for koselig kommentar hos meg:) blir så glad for det. Lekeland ligger oppe ved Hinderveien..dvs i nærheten av fotballstadion..på andre siden av veien ligger Hinderveien..kjør ned til Byggmax. Da ligger lekeland på høyre side ( stort mørkt bygg). De har en bowlingdel der også:)

Bor du i nærheten?

Klem fra Thea

♥ Hege`s Cute N Cool Blog ♥ sa...

Hei!!

Så nyyydelig lekkert!!!! Likte alt på bildene .....ja tenkt att kongler er gratis hehe...hvertfall vis en finner dem sjøl ;p

Joda gulvet i en trapp tar nok tid ja...nå hadde vi *mal* ifra det forrige gulvet som lå der (det var laminat klikk gulv) så det gikk fort å få saget til gulvet da :)) Det er det som tar TID!!!! Så det slapp vi denne gangen heldigvis :)) Utenom det er det fort gjort...pusset opp hele huset på 6-7 mnd!! Absolutt ALT!!

Ha en fin kveld :))

mammaKine sa...

Heihei og takk for kjempe koslig kommentar hos meg :-) Alltid gøy å oppdage nye blogger!
Kjempeflotte lykter du har funnet.
Klem fra meg :-)

ELIN sa...

Så masse koselig ting - lyktene var veldig søte. Går nok greit med konglene. Har sneket med meg både skjell og steiner he he. Klemmer fra Elin

Hilde Heimdal sa...

var du i high chaparral på 80 tallet ja !! tror det var mer kjent da, men den parken var jo sååååå fin !! Likte meg så godt der så skal helt sikkert tilbake.

Mannen min var der når han vra liten så han syns det var så gøy komme tilbake :)

Jeg hadde aldri hørt om den parken engang jeg!

men du ååå deilig være hjemme igjen å da :)))))

Fiolkransen sa...

hei igjen:) Ja du ser lyktene fra E-18..litt bortgjemt, men du ser Bygg Max på andre siden av gata..og da er det som sagt på høyre siden i et mørkt bygg:) Det er et lekeland i Tønsberg også, men har aldri vært der selv så vet ikke om det er mye folk der..men vil tro det siden Tønsberg er en større by:)

Ønsker deg en flott dag!

Klem fra Thea

stina sa...

Det blir lyst og fint i alle kriker og kroker hos deg nå da?...
Kjempefine og kjempebillige !!
Bestandig hyggelig å ta med seg souvenirer hjem fra reise...
Snakkæs på jobb.
Klem fra meg.

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så nydelige ting du har kjøpt :-) DK er jo interiørintressertes mekka!

Ha en fin kveld!
Klem J

PS: Liker filosofien din, har samme jeg og!

Lilla Kullan ♥ sa...

Jättefina saker igen.;-)
Ja, nu får gärna solen komma fram lite.:-) Kram Stina