fredag 8. oktober 2010

Ønskene er på plass

I sommer og høst har jeg vært flink med rydding av kott, boder og skap og har vel tilsammen kastet over 20 sekker med oppsamlet ræl. Det føles godt og jeg er faktisk litt stolt over det. Tidligere har jeg vært antikast, men det er det slutt på nå. Jeg er heller ikke ferdig kastet, men tar neste sjau til våren. Da er det tid for loppis igjen. Kanskje jeg trår til med hageloppis her hos meg?! Vi får se.

Dette er noe av det jeg har lyst til å fylle opp hjemmet med igjen. Jeg simpelthen elsker grått saueskinnsfell. Det er juleønske nr 1 i år. Ellers er det en salig blanding av nyttig og mindre nyttig.

Her finner du disse tingene:

Kremmerhuset

Mye fint hos søta bror altså...12 kommentarer:

Anonym sa...

skjønner godt at du ønsker deg dette..
flotte ting

RoseSommer sa...

Får håpe du har vært snill jente i år, da, så nissen kommer med noe av dette. :-)
Saueskinnsfell er deilig, det er jeg enig i. Jeg har aldri sett en sånn benk som du viser fram med skinn på, men for snart 30 år siden kjøpte jeg en baderomsbenk på IKEA. I mange år fikk den være trehvit, inntil jeg skjønte at ting kunne males. Så ble den grå, og sto grå og praktisk på badet. Så kjøpte jeg en nydelig, deilig grå skinnfell på IKEA og la oppå den. Gjett om DET ble deilig!! Nå sitter mannen min og jeg vekselvis på den og koser oss i baderomsvarmen mens den andre pusser tenner, osv. Har flere ganger holdt på å kjøpe en skinnfell til. Kanskje jeg også skal lage meg en julegaveønskeliste?

FruLisa sa...

Kjempefine ting her på lista di. Ønskelista kunne gjerne vært min:-)

ha en fin fredag & håper at du har det bra med litt jobb/litt fri.

Klem Lisa

Hegeslilleboble sa...

Flotte ting du ønsker deg! Det nærmer seg jo nå så det er smart å begynne å tenke på juleønsker:). Blir litt ekstra her i gården siden jeg også må komme opp med ønsker til de minste og gaver jeg og mannen ønsker oss sammen (han trenger/ønsker seg jo ingenting i følger han selv:))

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Sååå mye fint! Kunne lett ha satt opp den ønskelista selv :)

Den benken, er det RUSTA? :) Mener jeg så en liten puff i samme stil der på søndagen... :)

Ha en fantastisk fredag, Mona!
Klem!

Lima sa...

Her var det mye lekkert Mona, håper du får alt du ønsker deg:)
Den benken var lekker!
Jentetur til Praha, eller hvorsomhelst, anbefales på det sterkeste! Aldri vært på jentetur før, og det var helt toppers. Alle 5 var innstilt på det samme; shopping først, så god mat og drikke. Og det var BILLIG, alt sammen. Det er jo det som gjør det så morro:)
Torsdag formiddag til søndag ettermiddag var perfekt for oss. Håper du får til det samme snart:)
Ha en toppers helg, så snakkes vi snart! Kos

Beate sa...

her var det mye fint!! men du.. den benken er jeg veeeldig interessert i!!! hvor kan den kjøpes da??

klem beate

Frk:Twil sa...

Å så deilig med ryddeskjau!!! godt for alt man kan bli kvitt av regelrett rot!!
mye lekkert nytt å få tak i da!

god helg! klemmer

Huldra sa...

En nydelig samling med flotte ting. Hmm.. Kanskje jeg kan friste deg med et ekte saueskinn fra gammelnorsk spælsau etterhvert? Vi venter på 10 skinn fra garveriet. Husker ikke helt fargene nå, men det kaaan jo hende du hadde falt for et. ;)

Hjemmeloppis høres lurt ut! Å kaste er jo så skummelt, for det er helt sikkert noen som kunne tenkt seg det du ikke vil ha. Det er det som er så godt med alle de forskjellige stilene og smakene.

Ønsker deg en riktig god helg! :)

ELIN sa...

Så flink du er! Så deilig når det er ryddig. Får litt dårlig samvittighet når jeg leser dette he he. Godt det ikke er langt over til Sverige :) Ha en riktig god helg! Klemmer fra Elin

Renate´s hjem sa...

Hei. Stakk innom bloggen din, tenkte å sette igjenn et spor(:
Lenge siden jeg har vært her nå. Her var det selfølgelig mye fint å se!!
Ha en fin helg da!
Klemz

Fiolkransen sa...

Så utrolig deilig å få ryddet og kastet litt. Har begynt så smått jeg også. Har mobilisert litt krefter utenfra også som skal komme og kjøre litt ting vekk for meg også, gleder meg til det er gjort..
Så flotte ting som du viser frem. Enig med deg at grått er ganske fint. Nå når høsten er her synes jeg det er så deilig med innehygge og stearinlys, og da er det fint med litt nye ting å pynte opp i heimen med:)
Håper alt er bra med deg!Ønsker deg en fortsatt flott helg!
Klem fra Thea