mandag 11. oktober 2010

Ny uke - nye muligheter

Mandag morgen er det blanke ark som gjelder. Vi har lagt bak oss en fin høstferie. Den har riktignok blitt tilbrakt hjemme, men ferie er ferie.


Jentene skal igjen avgårde på skolen og matpakkesmøring står igjen på menyen. Høres sikkert rart ut, men er det noe jeg misliker så er det å smøre matpakker. Det er så mye styr med hva slags brød de vil ha og hva de skal ha på. De skal så klart ikke ha på det samme for smaken er ulik. Og får de ikke det de vil ha så blir matpakka liggende i sekken. Det hender jeg river meg i håret (uten at jentene ser det).


Og klær? Jepp. Det er et styr det og. Ikke vil de ha på den buksa eller den genseren, fordi det ikke matcher. Tro meg; det matcher. Kunne ikke funnet på noe annet. Jeg liker at de kan variere litt med antrekkene, men neida. Her er det olabukse og hettegenser eller tunika og leggings som gjelder. Må barn på 8 og 11 år være så opptatt av klær?? Kan ikke huske jeg var det selv i den alderen.


Var det blanke ark jeg sa?? Håper det. Denne uka ønsker jeg skal gå smertefri.

Er gutter også vanskelige?9 kommentarer:

Christina sa...

Hehe.. Kjenner ikke til det med klær med mine egene barn for de er enda for liten for å komme med det,men matpakken kjenner jeg igjen. Det er ikke bare bare. Men tror jenter slik som jeg kjenner til det er litt mere opptatt av klær i den alderen enn gutter.
Ønsker deg en fin ny uke!
Klem Christina

Anonym sa...

Å neida, forskjell på gutt og jente! Ikke der. Her er rockegutten meget opptatt av klær og sveis og han er 4!!! Ina derimot er så trøtt om marran at ho tar det ho får;)

Anki

Fru Ruud sa...

Flotte farger i bildene dine!!!!
Har ikke kommet helt til det stadiet med min gutt enda. Han er vel heller der at han ikke vil ha noe på seg eller at han SKAL gjøre det selv...og klokka tikker og mamma'n blir en smule stressa... Matpakker slipper jeg også å smøre så jeg er vel heldig enda da!!
Jeg kjøpte nytt kamera sommer, canon eos 550d. Er super fornøyd!!! Har ikke fremkalt noen bilder enda da, jeg ligger jo litt etter der... Men bildene ser super bra ut både på pc og tv!!! Og filmene blir veldig bra!!
Ha ei flott uke!!
Klem Annette

Hegeslilleboble sa...

Hehe, kjenner igjen det der ja. En gang når snuppa var ca 4 år måtte jeg til slutt kapitulere og gå i skittentøyskurven og hente den hvite strømpebuksa hun ABSOLUTT skulle ha! (heldigvis var den kun litt skitten på kneet). Da hadde vi kranglet i en halvtime- at det går an. Hun har alltid vært flink å argumentere altså, men hjelpes meg....

Fint pyntet hos deg:)

Ruter & Hjerter sa...

Så flott du har det:) Alt skal mixes og matches hos jentenen:) Har kun gutter jeg så får vel ikke den sjauen:) Lykke til:)

Hegeslilleboble sa...

Kjekt du vil være med på min Give Away:)

cecilia sa...

I speak enghlis not well. You write ten your love things and ten another blogs. Kisses Cecilia

Som mine dager er sa...

Haha... ja unger er opptatt av klær, spesielt jenter. Guttene er jo gjerne litt enklere der.

Koselige høstbilder du viser. Skikkelig stemning.

Og bordene vi snekret har målene:

høyde: 42 cm
lengde: 50 cm
bredde: 45 cm

Håper du fikk inspirasjon til å lage deg noen selv ;-)

Klem Marit

Martilie sa...

Dette er kjent stoff.. Men jenter på 7 og 10 er klær et issue hos oss også -og de vet akkurat hvordan det skal være (UTEN HJELP av mor ;)
Matpakkene smører mannen hos oss, dte er så frustrerende og legge flid i det og så få hele greia tilbake i retur..

Leste også med spenning svarene på fotoapp-innlegget ditt. Jeg er i samme situasjon siden mitt kamera tar stripete bilder ;)

Klem fra Tove