lørdag 26. mars 2011

Peace & nerds

Jeg vet sannerlig ikke om det er jeg som er gammeldags og umoderne eller om jentene er trendy og hippe om dagen. For egentlig trodde jeg farsotten om "nerdebriller" var over. Det var så hippt med wayfarer i fjor, og farsotter er ofte en engangsgreie.


På Primark hadde de "nerdebriller" til £1, så det koster altså ikke mer å se ut som en nerd. I min barndom kalte vi de med briller for brilleaper. I dag er det kult å være en. Jeg må le lissom...


Jentene synes de er SÅ kule at de bruker de fra de står opp om morgenen til de legger seg om kvelden. 8 åringen er verst. Hun har jo ønsket seg slike briller siden farsotten sto på som verst her hjemme.

Printet meg et Peacetegn her om dagen. Det hadde jeg aldri trodd skulle bli kult, i hvertfall ikke interiørmessig. Et i ramme er jo diskret da.


Ha en fin lørdag.

Husk EARTH HOUR i kveld.


4 kommentarer:

Ellemell sa...

Nei det er rart hvordan det man syns var skikkelig stygt eller rart, blir skikkelig HOT!

Jeg bruker lesebriller, og kanskje burde jeg egentlig sjekket synet mitt, for kanskje burde jeg gått med briller til vanlig? Men foreløpig dropper jeg optikeren og bruker briller her hjemme, for så HOT med briller er jeg ikke...;) hehe:)

ha en fin fin lørdag Mona Christin:)
klem ellemell

susan`s side sa...

Husker godt at jeg også hadde briller uten styrke når jeg var ung for å være kul. Nå er jeg så heldig at jeg har fått dårlig syn og kan bruke briller, eller mest linser blir det.
Tusen takk for truse tipset det skal tas med.

Har en drøm... sa...

Kult og være nerd, hihi!
Så stilig med det peace-bildet;))

Klem Line

Line Elisabeth sa...

Hei:)

Hehe spreke briller! Fint med peace merket i ramme også:)
Utrolig hvordan moten forandrer seg..

Ja vi deltok på Earth hour i kveld, rakk akkurat bli ferdig med maten og satt i mørket og spiste hehe. Koselig også da, ble en spesiell stemning med bare stearinlys:)

Ha en fin søndag Mona:)

Klem Line E.