søndag 27. mars 2011

Ugler i mosen

Det skal være sagt at jeg kan styre min begeistring når det gjelder ugler. Ikke akkurat verdens vakreste skapning, men jeg registrerer at de er trendy. Wow, hvem hadde trodd?


Da 12 åringen kom over disse i London måtte ho bare ha de. Tro det eller ei, men jeg har faktisk myknet litt opp i kantene og kan glatt innrømme at de er bittelitt kule. Så jeg har advart 12 åringen om at jeg kan komme til å låne de hvis anledningen byr seg.


Hvis hun aner ugler i mosen, så er det altså bare meg.

Ha en fin søndag.


11 kommentarer:

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Hei Mona C,
No er det alt for lenge sidan eg har fått tatt ei skikkeleg bloggerunde. Tida strekk ikkje til iblant, og det plager meg! Men no har eg hvertfall kosa meg med mange flott innlegg frå deg! Mykje fint du har skaffa deg i England. Eg og kunne meir enn gjerne ha tatt meg ein tur dit igjen:)
Ha ein fiiin søndag!
Klem:)

micano sa...

Ja de var fine. :-) Jeg har et ganske likt uglesmykke som jeg har kjøpt på e-bay av alle steder..:-)

Ann-Kristin sa...

Hihihi synes ugler er greie nok, jeg.. de skal jo være så kloke jo! Vet du, mamma sa mange ganger at jeg ligna en ugleunge når jeg var liten - jeg har ikke blitt enig med meg selv om jeg skulle ta det som en komplimang eller ikke.. ER egentlig uglebarn SØTE??

Tina sa...

Smiler...Herhjemme er ugler ret "hotte" hos min 14 årige datter - så hun vil helt klart blive helt forelsket i din datters nye smykker ;-)
God søndag!

Har en drøm... sa...

Så kule de var;))
Hihi, har det litt sånn 12-åringen og jeg og, smykker låner vi av hverandre;) Eller det vil helst si at ejg kjøper og hun bruker ♥ Jeg er egentlig alt for dårlig på og bruke smykker;)

Ha en strålende Søndag!

Klem Line

Jennys fire vegger sa...

De var kule da, og kjekt å kunne låne. :-)

Jeg har sett mange forskjellig ugleting i det siste, men jeg syns de artige på ting/klær til barn er finest.

Hvis ikke den plutselig skulle dukke opp på et sengetøy fra by Nord (er det det det heter?) da. Det tror jeg hadde vært tøft! :-)

Ha en fin søndagskveld!
Klem Jenny

Marya (Mary-Anne) sa...

Dem var faktisk ganske kule :D

ELIN sa...

Deler nok din tidligere oppfatning der ang. uglene, men ser jo at de er veldig populære, så det er vel bare å henge med he he. Award til deg i mitt nest siste innlegg :) Ha en fin kveld. Klemmer fra Elin

whitebite sa...

Her hvor vi bor har vi
u f a t t e l i g e mengde ugler. Minstemann vil ikke ha noe av at det faktisk bare er duer..

Ellen - la bella vita sa...

Hihi så stilige de var ;-)
Skal jammen si de ranuklene jeg kjøpte hos deg var vanskelige. Får se om jeg klarer å holde de til de blomstrer ordentlig. Hihi ;-)

Klem ♥

Karianne sa...

Elsker ugler og fikk tak i ei antikk ugle i en av butikkene på Grünerløkka i sommer. Glad som ei lerke, da! Hehe. Fin blogg! Jeg følger *smil*