fredag 16. september 2011

Ny hylle på veggen?? Not...

I fjor kjøpte jeg denne trehvite hylla på Biltema. Planen var å male den hvit og henge den på kjøkkenet.


Ja, ikke bare henge den på kjøkkenet, men bytte ut den gamle. Rekk opp hånda de som tror den har kommet på plass... Ingen?? Det er helt riktig. Den står faktisk i innpakningen bak en dør her i huset, sikkert støvet ned. Det føles nærliggende å kaste en brannfakkel til mannen, men det gjør jeg altså ikke. Dette var et prosjekt jeg skulle fikse.


Det ligger og gnager i bakhodet, men det gnager ikke hardt nok. Halve hodet sier at den må vente til vi får fikset veggene og malt taket. Det er ingen dum idé, for da blir det større fornyelse.


Glasshyller er ikke akkurat drømmen om dagen...


...men prøver å gjøre det beste ut av det.

Når ryker den berømte finger'n??alias Somlepaven.

8 kommentarer:

LA BELLA VITA sa...

Hopp i det :-D
Jeg har begynt å male gulvet hjemme. Tre gulv. Når jeg begynte tenke jeg...hvorfor i all verden begynte jeg med det her.. Men nå...oi så lyst og fint rommet blir. angrer ikke :-D Skal prøve å blogge litt om det i dag ;-)

Klemmer!

Hverdagslivet sa...

Hi hi...ja vi kan finne mange gode unnskyldninger for oss selv viss motivasjonen ikke er på topp. Men jeg er helt enig i tankegangen om nymalt vegg for deretter å henge hylla opp:))) Jeg støtter deg, såklart!
Klem

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Om det er noen trøst så er du ikke alene om slike ting....
ha en fin fredag
klem

Lys Nostalgi ♥ sa...

Jeg kjenner meg sååå godt igjen!

Vi får holde sammen ;))

Min Vinterverden - Laila i Noatunet sa...

Hehehe, velkjent fenomen :D

Disse hyllene må jeg imidlertid sjekke ut litt nærmere, for vi skal ha hyller på kjøkkenet vårt og jeg har ikke somla meg til å kjøpe de ennå :p

God fredag, snupp!
Klem

ELIN sa...

He he, nå fikk jeg nesten litt dårlig samvittighet her, har nemlig en pakke stående ute i boden ennå, kremt. Du får den nok opp etterhvert skal du se :) God helg! Klemmer fra Elin

galekroken sa...

God å lese at det ikke bare er meg!! :-) jeg har også mye som ikke er på plass! Og nå kommer det faktisk ikke på plass heller! For nå flytter vi snart! :-)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg har visst noe stående i kjelleren selv, fortsatt innpakket. Lurer på hvor det ender jeg ;P

God helg!!