onsdag 12. oktober 2011

Naturlig(vis)

Natur i heimen er trendy. Grener og pinner, kongler, gevir, pels, kubber og stubber. Ja, det er ikke måte på.


En må jo bare hive seg på. Nå mangler jeg et gevir (som jeg forøvrig ønsker meg), men mye av det andre har jeg tatt med meg inn.


Og det er jo så lekkert, enkelt og billig. Det liker naturligvis vi interiørdamer.


Som Nora-reklamen sier: Nærmere natur'n kjem du itte...

Er det natur hjemme hos deg?


17 kommentarer:

Precious Home sa...

Noe natur i vårt hjem, men det blir mer...jeg har nemlig vært å hentet skatter fra naturen på tur i dag:) Aner ikke hva det skal brukes til, men først må de tørkes;)

Ha en fin dag!

Bustenellik sa...

Her i heimen er det natur, ja. For øyeblikket befinner mesteparten av den seg på gulvet, men :-/ (Den skulle jo selvsagt vært i støvsugeren!) Lerkegrenene fra Estland som står på hylla i gangen og noen kongler i en vase er favoritten for øyeblikket :-)

No.15 sa...

Kjempelekkert! Her er det noe natur ja, men skulle gjerne hatt mer.

klem

LA BELLA VITA sa...

Hihi herlig sitat fra Nora ;-) Her er det også natur. En stor favoritt om dagen. Vi gikk tur på søndag og da gikk jeg konstant og tittet meg rundt etter noe jeg kunne ta med hjem. Tror mannen ble noe oppgitt over meg ;-) HIHI! Når vi begynte å pusse opp på hytta for tre år siden kastet jeg et gevir!! Angrer nå :p Syns det var stygt den gangen. ;-)

Klem!!

Ann-Kristin sa...

Nei, igrunn ikke... Men jeg gikk hvertfall tur til Bjørndalsdammene i dag! :-)

Tina sa...

Hej Mona - Tak for hilsnen!
Ja, julen er også begyndt rundt om i butikkerne her. Synes også det er lidt tidligt, men kan alligevel ikke helt lade være med at skal hen og kigge det, hvis jeg er ude på shopping :-)
Naturen er også kommet lidt indenfor her...kastanjer, kogler m.m....Skal i skoven med veninde og finde ting, som skal bruges til juledekorationer...desværre er der regn og rusk, så vi venter på nogle bedre dage :-) Klem Tina

Anonym sa...

Takk for sympatiinnlegg Mona C!! Det var deilig å høre at jeg ikke er veldig urimelig, men at telenor faktisk er litt over middel arrogante og lite medgjørlige.. Det gjorde godt å få litt symptati! :-) Godt jeg har dere flotte leserne mine der ute! :-)

Mye fin natur hos deg!! Jeg har ikke så mye natur enda jeg! Mye natur RUNDT huset, men lite inni. Kanskje det kommer om litt?

LykkeLise sa...

Naturen inn er sååå fint ღ
og ikke minst rimelig:)

er du med meg i festkomiteen eller?:)

Klem klem

ELLEMELL sa...

så fint... elsker naturen inne:)

ha en fin kveld!
klem ellemell

Hege sa...

Flotte bilder! Skal ta meg en skogstur jeg også en dag, må sanke litt til jul...:) Her er det kjøkkenoppussing fra morgen til kveld, tror til og med jeg drømmer om kjøkken *ler*

Klem fra meg

Englehagen sa...

Ja,her i dukkehuset er naturen på plass i form av dekorasjon med kongler og flotte grønne greiner med røde bær på.Det er bilde på bloggen min:) Ha en fin kveld.Klem

Anne sa...

Så fint :) Elsker naturen slik du viser her :) Bloggen blir litt jobb, men elsker det og tar gjerne på meg litt her og der!

Bare send meg en mail du vennen, så skal jeg svare deg så fort jeg får tid! :)

Håper du har det bra!

KLEM

hill`s interiørblogg sa...

Hei...
Naturen er inn og den dekoren koster ikke så mye, hvis man har tilgang til naturen da... Du er ikke alene som har gevir på ønskelista.
Må vel vente litt til.
Ha en fin høstuke.
Klem fra Hill-Iren

Har en drøm... sa...

Her er det litt natur ja, og ønsker meg MYE mer;)
Må bare komme meg ut i skogen før frosten kommer ♥

Ha en finfin kveld, og takk for alltid hyggelige ord inne hos meg, setter stor pris på det;)

Klem Line

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Herlig med natur i stua...og enda mer natur skal d bli i desember *jippi* Flotte og inspirerende bilder...

En finfin høstdag ønskes deg:)
Klem Marianne

Blåveispiken sa...

Hei hei :o) Ja, det finnes virkelig mye flott i naturen. Det skaper liv og myker opp litt inne syns jeg. Var på jakt etter slike flotte lerkegrener du har i hele fjor. Nå har jeg sett ett lerketre jeg kjører forbi på vei til jobb. Kanskje jeg må gå på lerkeslang... ;o) Tusen takk for alle koselige kommentarer du legger igjen forreste, setter veldig stor pris på det :o) Gode klemmer, Marianne

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Velkommen som følger:) Prøvde å legge meg til som følger hos deg i går, men det gikk vist ikke. Nå er jeg iallefall inne på følgerlista di:))

Klem Marianne