onsdag 20. desember 2006

Du grønne glitrende tre...

Du grønne glitrende tre I mangel på tid nå før jul, måtte vi bryte en selvbestemt tradisjon. Vi måtte pynte juletreet 5 dager før julaften. Sjelden har det vært pyntet så tidlig før. Eller aldri er vel heller rettere sagt. Men kveldsjobbing, julegaveshopping, baking og levering av julegaver, fant vi ut at vi starter med juletreet. Det kan stå der for seg selv, og ikke kreve annet enn en skvett med vann innimellom.

I og med at vi valgte edelgran, savner jeg litt lukt av gran. God gammeldags "juleparfyme". Men etter trærne å dømme, så tror jeg ikke årets gran var av ypperste kvalitet. Ihvertfall ikke der vi kjøpte. Makan til slappe og spinkle trær finner du ikke på Kola-halvøya engang. Men det er noen år siden vi konverterte til den edlere varianten da...

Resultat av juleverkstedÅ pynte juletre er som å pynte pepperkakehus. Like stas for voksen som for barn. Og litt nøye som jeg er, kan ikke hva som helst henges på treet. Det må godkjennes av øverste kommando først. Og det er undertegnede. Men det trenger ikke være kjøpt. Jentene lager mye fint på juleverksted, og det er bare sjarmerende.

Nei, nå har jeg ikke tid til å skrive mer. Må pakke inn julegaver, og det kan ta sin tid. NØYE SOM JEG ER!!!!!

3 kommentarer:

Lise M. Grandahl sa...

Ser du er tidlig ute, Mona. Det må jammen være deilig egentlig. Selv er jeg litt sent ute, som vanlig... ;)

Og treet ser jo kjempeflott ut! :)

Lise M. Grandahl sa...

Ja, da var treet vårt ferdigpyntet også. Guttene har hatt frie tøyler, og treet bærer vel preg av det. Tror nok du hadde fått litt spasmer om dette treet sto i din stue, Mona! Hehe ;)

Thomas synes forøvrig at treet aldri har vært finere pyntet ;)

Mona sa...

Mulig jeg kan være en smule pertentlig, men jeg er ikke perfeksjonist. Jeg har også gitt jentene frie tøyler, men med en tanke veiledning. Jeg startet og de hermet etter... Trur vi har samme smak. De er også veldig opptatt av at ting skal matche...