mandag 5. mars 2007

Time out...

Etter et par barnefrie dager, tar jeg bloggings "time-out" fra og med onsdag. Da settes kursen mot Trysil. En etterlengtet tur for mitt vedkommende. Men selvsagt krever turen en bitteliten tur innom mitt andre hjem, IKEA. Det er alltid noen småting vet du.

Time out'en skal brukes til å koble helt av fra hverdagens mas og kjas. Deilig med en liten en innimellom jul og påske. Så slipper den tiden å bli så ille lang. Og det skal ikke lange turen til før jeg kan kalle det ferie. Bare det å sove i en annen seng, er ferie for meg. Har så innmari vond seng se...

Oppdatering om brukne ski eller armer kommer senere. Eller om brente pølser eller solbrent nese. Samme hva, bare det er noe;-)

9 kommentarer:

janne sa...

Misunner deg. Men vi skal jo selv på tur snart. Reiser 1 uke til nord-Norge neste uke. Så det blir jo kanskje en skitur på oss også. Så kan vi jo telle opp hvem som har flest brudd...

Når det gjelder IKEA så hadde vi muligheten forrige uke da vi var på riksen. Men den antiglade handlefyren jeg bor sammen med ville jo ikke det... Var vel redd jeg skulle bruke opp pengene han skulle ha i Liverpool denne helgen...Hehe. Noe jeg sikkert hadde gjort..

Lise M. Grandahl sa...

Ha en riktig goood tur da. Blir sikkert helt toppers det :)

Mona sa...

Å, har han vært i Liverpool denne helga? Så kuuuult!!! Broren min dro i går (søndag). Og Jon planlegger en tur til høsten, og jeg vil være med, men det er nedstemt.

Takk for det, Lise. Med en meter snø så skal det sikkert ikke bli manko på lek og moro.

janne sa...

Cato kom hjem i går med 2 poser Liverpooltøy til hele familien.

Selvfølgelig må du være med! Det skal jeg neste gang. Håper jeg da. Alt kommer vel an på tid, penger og barnepass... Men før eller siden skal det nok skje.

Mona sa...

Jeg hadde ønsket å være på Anfield før de åpner ny stadion. Men det ser fjærnt ut. Lukter jeg jentetur til Liverpool???

janne sa...

Jaaa! Det hadde vært moro! Var knall kamp i går. Helt utrolig at de ikke fikk mål i 1.omgang.

Anonym sa...

Helt kongetur...utrolig stemning... blakk, urolig mage og ingen stemme igjen..men en opplevelse rikere.
beste turen jeg har vært med på. en drøm å ha adresse 99 Anfield Road for noen dager :)))
Og Jon skal være med meg til høstet, chicktur får bli en annen gang...basta :)))Hold deg til IKEA.. hehe

janne sa...

Nei vet du hva! Nå er det jaggu jentenes tur!!!!!!!

Mona sa...

Så så... Ikke noe krangling her!!! Jeg unner Jon en tur til Anfield. Trur han ville likt å bo i nr 99. Vi jentene finner sikkert på noe en gang... IKEA er ypperlig for meg...