torsdag 24. mai 2007

Snufsete

Nå blir det mye sykdom her, men jeg blir innimellom plaget av akutt rennende nese. Starta sånn forsiktig for par-tre uker siden. Ble sævsa, men begrenset seg til snufsing. Dagen etter var hele elendigheta over.

I går startet det igjen. Litt bedre i dag, men i morgen er det over, tenker jeg. Er det mulig jeg lider av pollensnue? Har aldri før vært plaget av det, ikke som jeg vet om i alle fall.

Allergi ligger i familien, men jeg trodde det var noe som fulgte en hele livet. Ikke at jeg i en alder av 32 plutselig skulle bli allergisk. Men så lenge det begrenser seg til et par-tre dager, overlever jeg. Tiltross for at jeg blir snorkende av det. Og det har jeg heller aldri gjort. Jeg har i alle fall aldri hørt det... Hehe...

7 kommentarer:

anki sa...

Joda, det kommer snikende når man minst aner det. Jeg har aldri vært allergisk for noe før jeg ble par og 20... Men test det ut;kjøp en pakke feks zyrtec på apoteket, og når du blir sånn nesesyk, ta en av de og se om det hjelper....

Kristin sa...

Pappan min fikk pollenallergi i en alder av 45! Henger meg på tipset til Anki,- prøv Zyrtec..

Trude sa...

Godt alt kommer på en gang Mona.. Det ekke bare, bare. Jeg har også hørt om folk som får allergi når de kommer opp i årene, så det er nok ikke helt uvanlig. Og angående snorking, er det vel godt å kunne ta igjen med kællen innimellom.. Hihi!! God bedring!

Mona sa...

Har hørt om zyrtec. Så det skal jeg prøve. Det har ikke gitt seg ennå.

Morsom du, Trude. Føler meg ikke akkurat opp i årene men... Skjønte hva du mente. Tok den...
Han har ikke klaga på snorking, så da regner jeg med at jeg høres så vidt....

janne sa...

zyrtec har jeg kjøpt også... men kun fordi jeg har hørt det skal hjelpe for fyllesyken.... Ikke testet det ut da, så den pakningen har vel gått ut på dato.... Tross alt ikke ute så mye og i allefall 3 år siden jeg kjøpte den.

Bare ta en blodprøve hos legen det så ser de om du er allergisk. Gjorde det i fjor jeg, men det slo ikke ut noe på meg. Bare tilfeldigvis snørrete hver bidige april/mai. Også i år. Nå har jeg i tillegg bihulebetennelse da....Moro!

Mona sa...

Jammen fant jeg ikke en Zyrtectablett i skapet. At jeg ikke hadde tenkt på det før. Så nå får vi se om det hjelper... Tvi tvi...

Vi lever i samme verden, Janne...

Mona sa...

Tablette hjalp... Frisk som en fisk på noen få dager...