søndag 6. desember 2009

Julebord med Rema 1000 2009

Lørdag 5.desember hadde vi julebord med Rema. Moro å samles til uhøytidelig sosialt samvær. Like moro er det å kunne dresse seg opp i julens glitter og stas. Vi var ikke snauere enn at vi startet et lite vorspiel på spiserommet før den "høytidelige" middagen. Litt skåling og skravling tar ingen skade av.Som dere ser på bildene var vi ikke flere enn 9 på vorspiel (inkl fotografen), men etter handlevognen å dømme kunne vi fint vært flere. Men nå gjaldt det å helle innpå så mye som mulig på et par timer. Stemningen og toneleiet steg i takt med musikken utover kvelden. Ikke så rart det egentlig, for noen hadde tatt med så innmari bra musikk. God musikk er alfa og omega for et bra vorspiel (Ikke sant, Cornelia?).

To timer går fort i lystig lag og dermed bar det ned til restauranten Mer. Der ventet resten av følget. Hvis vi var fløten og de var sukkeret så var iallefall "kremen" samlet nå.


Festglade mennesker er alltid et vakkert syn. Både gutter og jenter viste seg fra sin beste side, uansett alder. Denne gjengen er en fantastisk gruppe av dyktighet, kreativitet og samhold. En blir stolt av å være del av en slik gjeng.Til middag fikk vi servert den nydeligste Rudolf. Kjøttet var så mørt at det smeltet på tungen. Som tilbehør var det mandelpoteter, sprøstekt bacon, rosenkål, viltsaus og noe som kunne ligne på nesa til Rudolf. Mykt var det også, men fant ut at det var plomme tilsatt kanel.Til dessert var det hjemmelaget, bortelaget puramellkadding. Det var min definisjon. Men god var det iallefall. Takk til SveinT for lånet av grønt garnityr.
(Godt det ikke var en påsmurt baguett vi fikk.)

Kvelden gled videre. Glatt? Tja, det er et definisjonsspørsmål. Julebord er julebord. Men tror alle fikk seg en hyggelig kveld med trivelige kollegaer.Vi er veldig flinke til å bare se ned eller rett frem, men hvis en løfter blikket i ny og ne vil vi få øye på mye vi ellers ikke ville ha sett.
Jeg løftet blikket denne kvelden og fikk øye på disse fantastisk flotte lampene som jeg måtte, bare måtte forevige. Husk, se opp innimellom og verden vil åpne seg.

Etter dette splittet vi opp og dro til hvert vårt. Noen av oss ble invitert til nachspiel hos Marthe. Dette var kjempekoselig. Praten satt løst, musikken var etter egen smak og drikken smakte perfekt. En fin slutt på årets julebord.

Takker alle deltakere for en minnerik kveld.

8 kommentarer:

Lise sa...

De lampene var ille fine! :D Kuult bilde! Hehe.

Høres ut som et toppers julebord - akkurat sånn det skal være. Morsomt med bilder også!

Mona Christin sa...

Det er kanskje rart å se de andre uten Rema-antrekk?

Kvelden var veldig morsom og fartsfyllt. Godt at ikke alle julebord er A4.

Ann Kristin sa...

Vi var jo fine uten klær jo!!!
Morsomt å se vi hadde det gøy...køddær...husker alt jeg...
klem deltaker nr1000
Ann Kristin

Mona Christin sa...

Kanskje enda finere UTEN klær?? Hehe...

Synes det var ille koselig. Godt å se at vi har nese for en real fest...

Takk for at du la igjen en kommentar. Veldig koselig.

Laila DY sa...

ÅÅÅÅÅÅÅ.... det så koselig ut ;-) Hilsen en som har de beste minnene fra før kl 21.00 .........Og som nå har blitt avholdsdame :-)

Mona Christin sa...

Det var veldig koselig før 21, ja. Men det var litt koselig etter og. For å si det sånn, det var ALDRI kjedelig. Men min opplevelse var nok litt annen enn din.

Moro å se dere her inne. Sorry at bildet ble stående, men det ble jo mindre da. Og så var det det eneste beviset på at jeg også var med.

frank sa...

Fine bilder, hilsen Frank!

Mona Christin sa...

Moro at du tittet innom, Frank. Da har du nesten vært med likevel siden du fikk sett både bilder og lest resymè...