tirsdag 8. desember 2009

Smoothie ♥

Vi er jo søte alle sammen og da er det naturlig for oss å like desserter i alle fasonger. Behøver ikke være så fryktelig avansert, bare det er søtt. I går tenkte vi å debutere med hjemmelaget smoothie. Vi har pleid å kjøpe ferdig, men hvorfor ikke prøve selv.

I frysa hadde vi en pose frossne skogsbær og i kjøla stod det et beger med vaniljeyoghurt. På melk.no fant vi oppskriften, men uheldigvis manglet vi banan. Men, ja ja, det var bare å prøve med det vi hadde. Puttet alt i blenderen og etter litt visping og bråking ble det smoothie av det hele. Litt surt, men med et par teskjeer melis ble den perfekt, selv uten banan.


(Bildet er lånt fra melk.no)

5 kommentarer:

Lima sa...

Hei Mona!
Så fin bloggen din er blitt, kjempemoro å lese den:)
Takk for koselig kommentar og. Du må ta deg en tur på Brynem, masse fint. Kjenner ho som driver Det lune hjem og, mye lekkert der og. Skal prøve å få meg en tur til På Låven jeg og, er blitt helt betatt av den butikken! Vi har hytte på Spjærøy, så om våren og sommeren er det fort gjort å ta seg en tur til øya ved siden av. Nå på vinteren er det litt mer tiltak, og har jo ikke verdens beste tid nå i julestria heller, noen av oss kan jeg tenke meg!
Håper du får nydt førjulstida litt da Mona, ille koselig tid synes jeg. Skal begynne med julegavehandlinga idag jeg, ille treg i år, veldig ulikt meg. Men sånn går det med full jobb og mann og barn som krever sitt:) Det vet du sikkert alt om.

Kose deg masse da, kanskje vi ses på shopping snart?:)

Mona Christin sa...

Hei.

Takk for ros. Moro at bloggen blir til det bedre da.

Julestri vet jeg alt om, derfor har jeg vært rekordtidlig ferdig i år. Har sjelden vært nesten ferdig før det bikket desember. Men nå er det bare deilig.

Tenkte å få til et par-tre kakeslag i år, samt pepperkakehus. Tar det til uka, tenker jeg. Kan ikke bake for tidlig heller se. Da blir det spist opp før jul.

Kjenner ho i Det lune hjem jeg også. Koselig jente.

Jeg har alltid vært opptatt av interiør, men etter å ha lest diverse blogger ser jeg at jeg er veldig ensporet. Har vært lenge med den stramme IKEA-stilen. Skal prøve nå å myke den opp litt. Ikke umulig at det blir interiørblogger innimellom herfra.

Takk for at du titter innom og at du legger igjen kommentarer. Ille koselig...

Kristine sa...

Oi, det der så farlig godt ut! :)

Ja er egentlig ikke så dumt med grønnsaker og dip,men tyr ofte til den potetgullposen jeg og.Pleier vanligvis å starte i januar selv, men denne gangen skal jeg til Malawi, så får passe på at det ikke sklir helt ut. Måler er ikke å gå ned, men å stå meg. Pleier ikke det i jula se ;) hehe

Lene Christins verden sa...

Takk for at du ville følge meg... Da må jo jeg følge deg å...
Koselig blogg...
Klem Lene Christin

Mona Christin sa...

Hei Lene Christin.

Moro at du ville følge min blogg. Det er utrolig mange fine blogger der ute og din var en av dem. Du har veldig god smak hva interiør angår.

Klem Mona Christin♥