lørdag 5. desember 2009

Julegaveshopping og julebord

I helgen som var hadde vi koselig besøk av svigermor fra Sandnes. Hadde ikke sett ho siden i sommer, og da var det kjekt å treffes igjen. Var bl.a. ute og bowlet. Det er alltid poppis blandt jentene.

I dag har vi vært ute og kjøpt julegaver til jentene fra ho. Synes det er greit at ho legger igjen penger, siden jeg vet hva jentene liker og trenger. Denne julen stod klær høyt oppe på ønskelisten. Med en 11 åring og 7 åring, går det mye klær i vaskemaskinen i løpet av en uke. Da var det greit å fylle på litt i garderoben. Klær fra WOW er det store akkurat nå. Med 30 % avslag denne uken, fikk vi litt ekstra og.


I kveld er det julebord med jobben min. Siden vi skal inn på Latter i Oslo for å se Dagfinn Lyngbø over nyåret, blir dette et beskjedent, men hyggelig julebord. Skal ut på restaurant Mer og spise en bedre middag. Mulig bytur etter det, men får se ann formen utover kvelden. Er ikke helt i festmodus i kveld.

Straks skal jeg igang med stryking av klær, samt legge en dyp grå neglelakk. Litt sent ute med forberedelser, men det er bare sånn jeg er...

Ha en fin lørdagskveld

4 kommentarer:

Lise sa...

Ille flink til å blogge for tida, Mona! Plutselig var det flere innlegg jeg ikke hadde kommentert på engang jo... skammer meg litt for det da.

Julegavene har jeg ikke begynt på i år jeg.. huh.. men har masse av tid til det fra den 15. desember, så det går fin-fint :). Og igjen ser jeg forskjell på å ha gutter og jenter. Her ønskes det IKKE klær, for å si det sånn. Synd i grunnen, synes jo mamma'n da..

Hvordan var julebordet? Var det noe liv ute i går?

Mona Christin sa...

Takk for det, Lise. For engangs skyld er jeg foran skjema med juleforberedelser, og da har jeg masse tid på kvelden til blogging. Dessuten har jeg begynt å følge flere blogger rundt om i landet, og de er jo så flinke alle sammen. Så det er en ekstra motivator for meg.

Men kan ikke du kjøpe klær da, så kan de få det på ønskelisten av andre? Du ser jo hva de virkelig trenger. WoW har en gutteavdeling som heter SUP*R med masse tøffe klær for din aldersgruppe. Ligger på Mosseporten senter.

Julebordet var alle tiders. Vors på spiserommet på jobben, spiste middag på Mer og nach på en låve ved siden av jobben. Helt supert. Formen var på topp hele kvelden. Lattermild og morsom. Du vet jo åssen jeg er da... Hehe...

Og takk for at du har tid til å følge meg på bloggen til tross for tidspress.

Klem♥

Lise sa...

Alltid koselig å titte innom bloggen din, vet du, Mona :).

Takk for klesbutikk-tips. Får legge turen dit ETTER 14. des. Hehe, ALT skal jo skje etter den datoen, hehe.

Ja, du er ille morsom på fest. Kommer aldri til å glemme åssen du satt på plass Bjørn Inge, hihihi. Helt konge!!! Får ta en bursdagsfest til året og, tror jeg! :D

Mona Christin sa...

Alltid morsomt med en fest, uansett kategori. Klar for det meste jeg vettu... Skulle hatt oftere. Jentetreff kan jo også være en jentefest. Bare det legges til fredag eller lørdag. Trur de fleste er med på det.