mandag 29. november 2010

Lettvint middag på 1-2-3

I dag sto pai på menyen, helt til jeg oppdaget at jeg hadde glemt å kjøpe paiform. Det var nemlig derfor jeg var ute i butikken i dag og tydeligvis gjorde helt andre ting enn det jeg skulle. Ved middagstider oppdaget jeg fadesen og da var nødløsningen enkel.


Innbakt skinke i butterdeig, piroger, middagswienerbrød eller putthvasomhelstinnidetsmakergodtlikevel-butterdeig. Kall det hva du vil, men godt var det iallefall. Og så så enkelt.

Dette er hva jeg brukte:

1 pk frossen butterdeig
hakket skinke
brokkoli
vårløk
ost

Butterdeigplatene ble delt i 3 og kjevlet større før jeg pakket inn i tilbehøret. Tilslutt ble de penslet med egg. 220 grader til de er gyldne. 


Håper dette frister.


4 kommentarer:

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Tusen takk for godt tips! :) Her liker vi slikt som er enkelt, spesielt nå når jeg blir hjemme alene!

Ha en fin dag vennen!
Kleem

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Nam! Takk for tipset, såg kjempegode ut!:)
Klem:)

micano sa...

God idé! De så virkelig delikate og fristende ut!! :-)

Ellen - la bella vita sa...

Det så jammen godt ut!! Takk for tipset, det var lurt - jeg mangler nemlig paiform ;)
Utrolig kjekt med middags tips. Syns det er vanskelig å finne på middag enkelte dager...går brått i det samme ;)

KLEM!