onsdag 1. desember 2010

Da er vi i gang...

Julepynting har stått på menyen siden lørdag og jeg er ennå ikke ferdig. Sliter med å plassere alt som skal byttes ut. Oppbevaring er luxus og den slags luxus har jeg dessverre ikke. Da får jeg bruke juleeskene i mens.


Må ærlig innrømme at jeg ikke bytter ut alt, bare bytter farge på lys, servietter og tilbehør. En enkel måte å oppdatere seg for sesongen på. Hvorfor bytte alt? Det blir jo så mye jobb å bytte tilbake igjen.


Jeg tok meg bryet å lage nye "julebilder" med tekst, noe jeg viste i innlegg for et par dager siden. Billig og effektfullt (er det et ord?).


Tross stor innsats er det jo koselig å julepynte. Stua blir helt annerledes. Bare synd det skal bort allerede i januar, men sånn er det.


8 kommentarer:

Camilla sa...

Så lekkert det blir:)
Julepynting SKAL ta litt tid syns jeg. Blir ikke samme kosen å bare "slenge" alt på plass...
med 23 dager til julaften,har vi da goood tid! Eller?...hihi

Ønsker deg en strålende adventstid videre.
Klem Milla

♥ Monica ♥ sa...

For en fantastisk blogg du har. Jeg kom over den helt tilfeldig og det er jeg jammen glad for. Legger den til på bloggrullen min så jeg kan følge den fast. Gleder meg til å lese mer. Du pynter iallefall på en fantastisk delikat måte. Herlig. Ha en flott dag!
Klem.

jordbærpiken sa...

Så fine bilder du viser! Koselig julepynt. :)

Helt enig i at det kan bli for mye av det gode i forhold til julekalenderen. Vi har så utrolig mye småting og små figurer, så det ville jeg iallefall unngå i kalenderen. Men puslespill syns jentene er kjempegøy, og det er jo bra for utviklingen også.

Ha en strålende dag!

ELIN sa...

Kjempeflott jul hos dere. Her har vi pyntet litt, men er langt fra ferdige. Småjentene går stadig å flytter litt på ting jeg har pyntet med he he. Ønsker deg en flott 1.desember.Klemmer fra Elin

Jennys fire vegger sa...

Nydelige bilder du viser, får koslig julesteming av de. :o) Jeg pynter også litt hver dag hjemme. Liiiker det! :o)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

RoseSommer sa...

Det ser veldig koselig ut hos deg. Og alle de EFFEKTFULLE detaljene setter virkelig en ekstra spiss på pyntingen. Og det at du gjør din egen vri (bildene m/tekst, f.eks.) gjør det ekstra spennende.

Jeg har valgt å rydde bort ALT av vanlig pynt når juletingene kommer fram, selv om det er mye jobb. Men plassmangelen er et problem for meg også. Men jeg får det til på en måte. OG når januar kommer, og jeg kan få fram det rosa og "søte" igjen, DA er det høy stemning i stua igjen. Da er det snart VÅR!!!

Camilla sa...

Koselige julebilder, gleder meg til flere ;)

Klem, Camilla.

Har en drøm... sa...

Så flott det blir hos deg:)
Jeg og driver og ser om og hva jeg skal flytte på, liker ikke at det blir FOR mye rundtomkring:)
Men jeg gjør som deg, bytter litt farge på lys og duker + noen røde sløyfer her og der... blir så bra atte:)
I dag har vi og fått handlet inn omtrent alle julegavene, mangler kun 2-3 stk og det er SÅ deilig!

Ha en fin kveld!

Klem Line