Innbakt skinke i butterdeig, piroger, middagswienerbrød eller putthvasomhelstinnidetsmakergodtlikevel-butterdeig. Kall det hva du vil, men godt var det iallefall. Og så så enkelt.
Dette er hva jeg brukte:
1 pk frossen butterdeig
hakket skinke
brokkoli
vårløk
ost
Butterdeigplatene ble delt i 3 og kjevlet større før jeg pakket inn i tilbehøret. Tilslutt ble de penslet med egg. 220 grader til de er gyldne.
Håper dette frister.
♥
4 kommentarer:
Tusen takk for godt tips! :) Her liker vi slikt som er enkelt, spesielt nå når jeg blir hjemme alene!
Ha en fin dag vennen!
Kleem
Nam! Takk for tipset, såg kjempegode ut!:)
Klem:)
God idé! De så virkelig delikate og fristende ut!! :-)
Det så jammen godt ut!! Takk for tipset, det var lurt - jeg mangler nemlig paiform ;)
Utrolig kjekt med middags tips. Syns det er vanskelig å finne på middag enkelte dager...går brått i det samme ;)
KLEM!
Legg inn en kommentar